Lägg till din rubriktext här

Har du frågor om erektil dysfunktion (ED), för tidig utlösning (PE) eller de många kraftfulla lösningar som nu finns tillgängliga på nätet? Vår FAQ-sektion ger en omfattande guide till det breda utbudet av Kamagra-produkter som behandlar ED och PE samt dubbelverkande läkemedel för båda tillstånden. Vårt mål är att besvara alla pinsamma frågor och ta bort behovet av en oönskad resa till läkare eller apotek.

Köpa Kamagra i förtroende

Det har aldrig varit enklare att köpa kamagra online och vår FAQ ger en användarguide för att köpa sexmedicin hemifrån. Från den bästa behandlingen för ditt tillstånd till vad du ska göra och inte göra för bästa resultat och en steg för steg-guide för att slutföra din beställning svarar vår FAQ-sektion på allt. Klicka bara på nedanstående ämne eller gå till produktsektionen på vår webbplats för att få veta mer.

Även om vi tror att vi har besvarat alla möjliga frågor när det gäller att slutföra din beställning, dra nytta av de senaste kampanjerna som vi har tillgängliga, till hur ditt paket kommer att se ut och när du kan förvänta dig det. Vi har också en dedikerad kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt 365 dagar om året för att besvara eventuella ytterligare frågor du kan ha.

Kontakta oss via e-post, livechatt eller vår kundtjänstjour dygnet runt för ytterligare hjälp.

När får jag min beställning?

Leveranstiderna beror på var du befinner dig och skiljer sig åt i enlighet med detta. Kontakta oss med information om din plats för att få en tillförlitlig uppskattning av leveransdatumet. Generellt sett kommer beställningar till Sverige fram inom 2 till 5 dagar för standardpost och 2 till 3 dagar för Recorded Delivery. Beställningar till resten av Europa kommer normalt fram inom 5 till 10 dagar.

Kan beställningar samlas in personligen?

Nej, för att se till att alla produkter och mediciner når våra värdefulla kunder i tid och i samma skick som de skickades i använder vi kurirer och posttjänster.

Jag har inte fått min beställning. Vad ska jag göra?

Vi kan hjälpa dig! Vänligen kontakta oss via vår sida Kontakta oss så att vi kan spåra din beställning. Vanligtvis kommer beställningarna alltid fram i tid, men under sällsynta omständigheter kan din leverans levereras något sent på grund av problem med posttjänsten. Dessa problem löser sig vanligtvis inom en dag eller två. Du kan vara säker på att vi alltid ser till att våra kunder får de varor som de har betalat för, även om vi måste skicka om varorna gratis i den ytterst sällsynta händelsen att ett paket går förlorat i posten!

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

För närvarande accepterar vi endast Visa och MasterCard.

Min bank vägrade just att betala mig. Varför?

Vi har ingen insyn i varför din bank nekar ditt kort eller vägrar att ta emot din betalning. I sådana fall bör du kontakta din bank och fråga varför de har avvisat din betalningstransaktion.

Varukorg